Tuotteet hakusanalla emilie 1 l 5 l (5)

Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie-perhe

Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie-perhe

Maison Rivièrellä on yksinoikeus perheeseen Eugène Borie, joka omistaa kuuluisan Chateau Ducru Beaucailloun. Tämä viini on luonteenomaista kauniille violetille värille. Hieman mausteisten punamarjojen tuoksu. Suussa on paljon raikkautta ja hedelmäisiä aromeja, tasapainoinen kehitys ja kaunis jälkimaku. Erittäin miellyttävä viini.
Fleur de sel Île de Ré täyttö 95g - Vinzü

Fleur de sel Île de Ré täyttö 95g - Vinzü

Käsin kerätty fleur de sel Île de Ré:ltä, ekotäyttö 95g Nettopaino: 95g
Fabre De Nature 75cl - Erityiset Cuvées

Fabre De Nature 75cl - Erityiset Cuvées

Intensiivinen purppura väri, erittäin ilmeikäs tuoksu, voimakkaat punaisen hedelmän vivahteet. Runsas suussa, rikkaita ja pyöreitä tanniineja. Kaunis pituus. VUOSI:* 2018
LUUMU MEHU 1 Litra

LUUMU MEHU 1 Litra

LUUMU MEHU 1 Litra Luumumehu, joka on saatu luumujen uuttamisella, ilman lisättyä sokeria, ilman säilöntäaineita. Paino: 1,5 kg
VAHVEROSYROPPI - 250 ML LASIPULLO

VAHVEROSYROPPI - 250 ML LASIPULLO

Suosituin pullo luomuvaahterasiirappia, amberin värinen, täyteläisen makuinen siirappi, täydentää monia jälkiruokia ja makeita valmistuksia. Se on todellinen sokeri omassa oikeudessaan, luonnollinen kokonaisuus, metsän sokeri. Sen ainutlaatuinen maku tyydyttää niin nuoret kuin vanhatkin! La Ferme Vifranc inc.:n hallinnoima vaahterametsikkö hoidetaan hellävaraisesti, ilman intensiivistä kaatamista tai leikkaamista, ja vaahterat elävät rinnakkain muiden puulajien kanssa, luoden harmonisen ja tasapainoisen metsän, joka on sertifioitu luomuksi. Luomuvaahterasiirappia tuotetaan maaliskuun puolivälistä huhtikuun loppuun. Vifranc Farmin korkeat laatuvaatimukset näkyvät tässä poikkeuksellisessa siirapissa, erityisesti vaativien menetelmien kautta vaahterametsikön hoidossa ja vaahterasiirapin tuotannossa: - Tätä siirappia varten käytetään kahta vaahteralajiketta, sokerivaahteraa ja litteää vaahteraa. - Heti kun mahla on kerätty, se varastoidaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin kypsymään 24 tunniksi.